MERCHANDISE

Helse Harlekijn (Album, 2015)
Helse Harlekijn Album

Het album telt drieëntwintig tracks, dit is inclusief skits, instrumental en intro en is in eigen beheer uitgebracht. Geheel geproduceerd door Obskuur. Een fysieke exemplaar is voor € 10,95 te bestellen in de webshop van HIPHOPMERCH.NL. Daarnaast is deze ook te verkrijgen in de winkels van US Madhouse in Zaandam, Beverwijk en Alkmaar of bij Concerto Amsterdam en online via PlatoMania voor € 13,99.

Online bestellen?
Klik HIER om via HIPHOPMERCH.NL te bestellen.
Klik HIER om via PlatoMania te bestellen.

Het album is ook via onderstaande links te bemachtigen in mp3 vorm.
Klik HIER om via iTunes te bestellen.
Klik HIER om via Google Play te bestellen.

 

Den Dubieus logo Wooden Chain
Den Dubieus Wooden Chain

De mannen van Massive Hout hebben een speciaal ontworpen wooden chain geleverd voor Den Dubieus. Deze exclusieve ketting is te bestellen via de HIPHOPMERCH webshop voor een bedrag van € 26,95.

 

 

 

 

 

 

 

De Zaanse Schande (EP, 2011)
De Zaanse Schande EP

De EP telt negen tracks, een intro en een Obskuur Instrumental en is in eigen beheer uitgebracht. Geheel geproduceerd door Obskuur. Een fysieke exemplaar is voor € 8,95 te bestellen in de webshop van HIPHOPMERCH.NL.

 

 

 

 

 

 

Den Dubieus Tag T-Shirts
Tag T-Shirt

Onlangs heeft HillOne een tag geproduceerd voor Den Dubieus welke nu ook is gedrukt op T-Shirts. De T-Shirts zijn verkrijgbaar in zowel een grijs shirt met paarse tag als een zwart shirt met rode tag en aan te schaffen in de webshop van HIPHOPMERCH.NL voor een bedrag van € 19,95 (exclusief verzendkosten).

Grijs shirt met paarse tag: bestel hier!
Zwart shirt met rode tag: bestel hier!

 

 

 

Stickers
Stickers

De stickers zijn in een limited oplage gedrukt. Wil je er één of meer in bezit hebben, spot ons dan tijdens een gig en zorg dat je een sticker weet te bemachtigen!