Evenement

Groen Gras: Den Dubieus \\\”Helse Harlekijn\\\” releaseparty met support van JR de Regelneger, ClassAparte, D.Lipps x Mike the Bastard en DJ Midnight. – Sugarfactory – Amsterdam – 24 Apr 2015

Gig
Groen Gras: Den Dubieus "Helse Harlekijn" releaseparty met support van JR de Regelneger, ClassAparte, D.Lipps x Mike the Bastard en DJ Midnight.
Wanneer
vrijdag 24 apr 2015
20:00 - 16+ Koop kaartjes
Waar
Korte Leidsedwarsstraat 12
Amsterdam, Nederland 1017 RC
Andere informatie
De Zaanse rapper Den Dubieus is al een lekkere tijd bezig. Na verschillende samenwerkingen, vette voorprogramma’s en een goed ontvangen EP is het tijd om de mensen te laten zien wat hij echt kan. Daarom dropt hij op 24 april zijn eerste soloalbum ‘’Helse Harlekijn”.

De release van deze, door Obskuur geproduceerde plaat gaat groots gevierd worden tijdens de 5e editie van Groen Gras.

De show van Den Dubieus bestaat uit een bonk energie, humor, scherpe lines en een hoop zelfspot. Artiesten Hmmarv, KORPS DER PLAGEN en Da Monkey Movement zullen een bijdrage leveren aan de show.
Verder zullen JR de Regelneger Van Ieder 1, met support act SickFam., ClassAparte met support act Phantom M16 en DLipps X Mike The Bastard met support act Servinio aanwezig zijn om een vette live show te doen.

Alsof dit nog niet genoeg is, komt DJ Midnight langs om in de hardste beats te voorzien en wordt de avond gehost door MC Fruzz van de NieBarki Show.

We beginnen om 20:00 uur en een kaartje kost slechts een vijfje. Uiteraard is de Sugarfactory de plek waar het gebeurt.

« Terug naar kalender

Murstratus

24 april 2015

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *