Evenement

Drico EP releaseparty, support van Den Dubieus, No Order en McGyver – Simplon – Groningen, Groningen – 9 sep 2016

Gig
Drico EP releaseparty, support van Den Dubieus, No Order en McGyver
Wanneer
vrijdag 9 sep 2016
21:00 - All Ages Koop kaartjes
Waar
Boterdiep 69
Groningen, Nederland 9712 LK
Andere informatie
Drico releaseparty 9 september 2016

Hij is niet meer weg te denken uit de Groninger hiphopscene. Drico startte begin dit jaar zijn label 9th Cube en heeft vanaf dat moment niet stilgezeten. Eerder dit jaar bracht hij samen met dancehall artiest Mr. Memoir het album 'The Turn' uit en later met producer DjSadhu het album 'Wat Is Rijkdom'. De muzikale duizendpoot kan niet stoppen met werken aan nieuwe muziek, dus ligt er alweer iets nieuws klaar. Ditmaal dropt hij een EP genaamd 9.

Alles op dit project staat compleet in het teken van het getal 9. Zo zal de release plaatsvinden op de 9e dag van de 9e maand, wat tevens de verjaardag is van de beste man. En met 9 verschillende producers zal het ook qua sound erg gevarieerd zijn. “Ik wil met dit project mijn diversiteit laten zien”, aldus Drico. “De meeste mensen kennen mij als boombap rapper, maar ik kan meer dan dat. Het getal 9 is iets waar ik mijn hele leven al iets mee heb. Natuurlijk ben ik elk jaar jarig op die datum, maar het staat ook voor voltooing. De naam van mijn label komt daar ook vandaan, dus het werd tijd om daar eens een keer iets mee te doen.’’ Op de EP vind je producties van o.a. Tjibbe, DjSadhu, Corteks en Iron x Silk. De features komen van Victor Fataal en RengteBeng van eigen label 9th Cube plus een aantal verassingen daarbuiten.

De vorige twee releaseparties van 9th Cube waren een groot succes en geloof ons als we zeggen dat je deze ook niet wilt missen!

De voorprogramma's worden verzorgt door niemand minder dan Den Dubieus, No Order en McGyver.

Websites:
Podium Simplon
Facebook eventpagina

« Terug naar kalender

Murstratus

9 september 2016

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *